CERTIFIKATER


Vores leverandør er certificeret med DVC certifikat (Dansk Vindues Certificering) og Danmarks teknologiske institut. 

Dette sikre dig som køber en ensartet, høj kvalitet. Alle vores vinduer og døre er DVC-mærket og er altid godkendt til de danske markedskrav.

OM OS

NEMVINDUER startede i 2005 og er en del af GEJS stoker og solvarme, som blev grundlagt i 1974.

Alle vinduer og døre du bestiller fra os, er af høj kvalitet og kommer direkte fra det anerkendte, tyske premium mærke 'REHAU A/S' som er førende leverandør og producent af PVC vinduer og døre.

Vores PVC vinduer og døre er ikke blot af høj kvalitet, de er også lette at vedligeholde. Herudover er elementerne energieffektive, som er vigtigt i nutidens miljøbevidste samfund. REHAU opfylder alle de nyeste krav, øger varmebeholdelsen og sænker energiregningen.

Udover at reducere energiregningen, giver REHAU vinduer/døre dig også muligheden for at reducere støjindtrængningen.

Blot ved et to-lags glas reduceres støjniveauet udefra med op til 50%

Idag leveres flere og flere vinduer og døre af samme grund, med et 3-lags glas.

Alle elementer fås i over 90 forskellige RAL-farver og du har som kunde hos os 10 års garanti. Vi, som stolte leverandører af REHAU's produkter, leverer omkostningseffektive produkter af høj kvalitet, designet med henblik på miljøet, og overholder mindst af alt alle sikkerhedsretningslinjer. Ved bestilling hos NEMVINDUER får du alle fordele, herunder lav vedligeholdelse, forbedret sikkerhed, høj kvalitet, energieffektivitet og lavere omkostninger.

Du kommer med målene, vi kommer med en god pris.